Božičkova pošta

Dragi starši in otroci.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri dobrodelnem projektu Božičkova pošta. V božičkovo pismo lahko skupaj z otroki napišete kakšno misel, željo, pesmico ali narišete risbo (in se podpišete, če želite). Pošto oddate v poštni nabiralnik, ki je na vratih našega Vrtca Kobanček.

 

Pisma bomo zbirali do 18. 12. 2020, nato jih bomo pobrali in jih poslali Božičku🙂. Preden pa vašo pošto oddate v naš nabiralnik, jo lahko fotografirate in pošljete na e-naslov naše svetovalne delavke (tajda.kociper@os-selnica.si) ali vodji vrtca (martina.jaunik@os-selnica.si). Lahko naredite tudi fotografijo, kako pismo oddajate v nabiralnik. Vse prejete fotografije bomo objavili na spletni strani.

Želimo si zbrati čim več pisem, saj bo za vsako prispelo pismo 10 centov namenjeno dobrodelnemu projektu Vida. Lani smo razveselili otroke v projektu Čarobna zima, letos se bomo pridružili projektu Vida, društva Humanitarček. Torej bomo letos s skupnimi močmi pomagali starostnikom, ki živijo pod robom revščine. Naj povemo še skrivnost: Božiček letos ne bo odgovarjal vsakemu posebej, ima pa za vse vas, ki boste pisma oddali, pripravljeno eno presenečenje … 🙂 O tem več po preteku akcije. Lahko pa namignemo, da bo vsem otrokom Pošta Slovenije konec leta podarila virtualen ogled pravljice Najprisrčnejši velikan, ki jo izvaja Lutkovno gledališče Ljubljana.

Še več informacij imate v priponki.

Akcija je zaključena! Zbrali smo 78 voščil in eno večjo kuverto z risbami.

Za nagrado je Pošta Slovenije vsem otrokom podarila virtualen ogled pravljice Najprisrčnejši velikan (vse do 5. januarja).

 

Lahko si ogledate že nekaj utrinkov iz tega šolskega leta – kliknite TUKAJ.