Božičkova pošta

Dragi starši in otroci.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri dobrodelnem projektu Božičkova pošta. V božičkovo pismo lahko skupaj z otroki napišete kakšno misel, željo, pesmico ali narišete risbo (in se podpišete, če želite). Pošto oddate v poštni nabiralnik, ki je na vratih našega Vrtca Kobanček.

   

Pisma bomo zbirali do 18. 12. 2022, nato jih bomo pobrali in jih poslali Božičku🙂. Preden pa vašo pošto oddate v naš nabiralnik, jo lahko fotografirate in pošljete na e-naslov naše svetovalne delavke (tajda.kociper@os-selnica.si) ali vodji vrtca (martina.jaunik@os-selnica.si). Lahko naredite tudi fotografijo, kako pismo oddajate v nabiralnik. Vse prejete fotografije bomo objavili na spletni strani.

Želimo si zbrati čim več pisem, saj bo za vsako prispelo pismo 10 centov namenjeno v dobrodelne namene.

Naj povemo še skrivnost: Božiček letos ne bo odgovarjal vsakemu posebej, ima pa za vse vas, ki boste pisma oddali, pripravljeno eno presenečenje … 🙂

Vsem otrokom bo Pošta Slovenije konec leta podarila virtualni ogled pravljice Zajčkova hišica, ki jo izvaja Lutkovno gledališče Ljubljana in bo na ogled med 12. decembrom 2022 in 4. januarjem 2023, na povezavi posta.si/bozickova-posta. Pravljica govori o tem, kako se lahko vsak od nas znajde v stiski in brez strehe nad glavo, in o tem, kako lepo in pomembno je, da si takrat pomagamo.

Še več informacij imate v priponki.

UTRINKI AKCIJE – jih še ni 😉